hemma hos emil

hej bloggen!
nu sitter jag hemma hos emil med julius och vi ska hyra filmen frozen, såg den igår dock med emma men den var grymt bra så jag kan gärna se den igen :) idag har jag vart i tcentralen med nadja och jag köpte en tröja från bikbok. Sen va jag nadja och julius hemma hos julius pappa i mariatorget och sen träffade vi emil och åkte vi till sjöstad från slussen, vi tog bussen och sen åkte vi båt över till sjöstad :) och sen taggade nadja och jag emil och julius satt på max ett tag och sen skulle jag dra till stan och äta på resturang med mamma. Och när jag hade ätit sushi så drog jag till emil och nu ska vi chilla puss

Emil och hans söta familj :)
EN

hahahaha, maten från igår

såhär mycket åt vi igår :)


vi vaknade nyss..

hej alla, jag och emma vaknade nyss och pappa kom precis precis hem med tacos, cola och donuts (stavning?) och ja, idag ska vi hem till stockholm igen :) och idag är det solsidan också! är inte säker på vilken tid vi åker men om vi åker tidigt går jag ut med nån när jag är hemma. det var det jag hade att säga puss!
bäääääästaaaaaa!


hemma..

hej sööötnosaaarna
nu sitter jag här har precis tvättat av sminket och emma är inne på toan nu, fyfan vad vi är mätta assssåå vi åt först på burger kingnär vi var och shoppade och sen på resturang nån timme efter, på resturangen (buffén) åt vi sushi, thaimat och mongolisk mat, det var skit gott :p köpte föresten två par leggings ett par helt svarta och ett par med typ nitar på sidan och sen köpte jag en liten mascara och massa armband och sen tog vi bussen hem och nu är vi hemma pappa gick och la sig för ett tag sen och vi sitter och äter chips HAHAH, jävla tjockisar! men vi ska vänta på att en film ska ladda klart :) frozen, det är typ en skräckfilm värkar skiit bra fan! men det kommer typ ta ett tag tills den har laddat klart :)

shopping, resturang och bio..

hej bloggen.Igår åkte ju jag och emma till uppsala med tåg skit kul faktiskt! Så nu är vi i uppsala och när vi har gjort oss iordning så ska vi till gränby och shoppa lite kanske om vi hittar nåt. Sen ska vi äta på resturang med pappa och sen klockan 9 blir det bio :) vi ska se Gullivers resor i 3D haha


saaaaknar mitt snuttegull

kuuung på photoshop lr ? :)

bäääääääääääästa


I skolan

Nu är jag i skolan hejdå

jag och isabelle!

Hittade en bild på mig och isabelle för mer än ett år sen när vi stog i en provhytt inne på gintricot haha, med min gamla lur också! vad mycket man har förendrats asså ..

saknad till mitt gamla hår..


det slutade inte där heller vafan, då kändes det som om det nte var så långt men sen klippte jag mig och typ dooog! (bilden är tagen för typ 1 år sen)


ganska dålig uppdatering

haha, kom nyss hem..
efter skolan så åkte jag emma och julius till hötorget / tcentralen för jag skulle köpa en klocka men hade 50 förlite hahahaha synd asså men då gick vi till punkt shop och jag köpte ett svart örhänge att ha i mitt hål över 29:- tror jag och ett par new yankies örhängen 69:- skit fina och sen gick vi runt och kollade massa och julius taggade efter ett tag för han skulle på bajenmatch haha :) och sen köpte jag lösnaglar, har hemma men behöver mer och lim också! haha , men nu ska jag chilla asså har verkligen inte nån lust att blogga idag .. :p så jag ska fixa lite i photoshop puss!

idag..

..ska jag säkert typ träffa emma och emelie men vi har inte bestämt nåt säkert och sen ska jag träffa nadja och byta jacka med henne och sen ska jag träffa hempa och kalle på kvällen och imorgon är det FUCKING skola!

men nästa helg ska jag och emma ta tåget till min pappa och så ska vi vara i uppsala hela helgen fett kul! :) Aja men nu ska jag göra mig iordning och sånt ..

orkar inte bild asså! helt oplattat hår och grejer men skit
samma orkar inte bry mig haha puss

and any man who knows a thing knows..

..he knows not a damn, damn thing at all..

går och lägger mig nu...

nu går jag och lägger mig fyfan vad skönt att bara gå och lägga sig asså, kommer inte kunna gå upp på hela dagen typ om jag går och lägger mig senare haha så vi hörs imorgon! puss puss
 

fett trött..

shit, nu är jag skit trött asså! går och lägger mig snart typ puss

några bilder från igår..

ska gå och lägga mig snart fan. Imorgon ska jag först va med emelie och emma tror jag och sen på kvällen ska jag vara med hempa och kalle som jag skrev förut :) Juste, ni ska få nåra bilder från igår ..

fler orkar jag inte ladda upp alla ser ändå typ likadana ut :p

allt raderades

gjorde ett inlägg ganska nyligen somtog borts -.-
aja,kom nyss ut ur dushen och ah,idag har jag vart med emelie emma och nadja! vi hade fett kul men nadja gick ganska tidigt men jag emma och emelie kollade på melodifestivalen. Gjorde ni det också? haha vi kollade på melodifestivalen hemma hos emelie och vi hade fett kul :)

arkiv

HAHA brist på liv :)

HAHAHA, garvar sönder läs ..

taggar ut



hahaha orkar inte bild men bloggar mer senare
puss

kom nyss hem ..

hej hej allihopa
efter skolan taggade jag och amanda till henne och sen till hennes träning för jag skulle sitta och titta på henne haha, och den var i 3 timmar men det vart strömavbrott när det var en halvtimme kvar så vi gick en halvtimme tidigare och sen träffade vi bella ewelina och edith på donken i tc. Och vi drog sen satte vi oss på tuben och åkte till skarpnäck och var i bagis lite och dom köpte godis på videobutiken där och sen drog jag och ewe hem och nu sitter jag här, mamma kommer snart men nu ska jag äta haha :)
Pusss

(bilder från amandas träning kommer)..

tar en dush, bloggar mer imorgon puss

'


planer för helgen .

Fredag - vara med olivia och träffa nåra
lördag - åka med syster till uppsala och fira min andra systers son som fyller 1 år
söndag - vara med hempa och kalle

och sen börjar fucking veckan om igen -.-


var med olivia idag..


hej sötnosar, idag efterskolan stannade jag kvar ett tag på resursen och olivia väntade på mig och så gick vi hem till henne (vi tog sällskap med nåra) och typ direkt när vi kom hem till olivia så började vi att ta hål i örat på mig för vi hade bestämt det och det gjorde ont som innihelvete! ush, pratade med kevin i luren samtidigt haha. Men det vart fett bra och jag blev nöjd, haha vad ska man göra om man inte får ta navelpesing eller i läppen eller nån annanstans :p

fin va :) ?, skit svullet just nu asså haha Puss

jaaag vill ha navelpersing!

asså shit vad jag vill ha navelpersing asså, fatta vad fint det skulle vara! Men mamma säger att jag få ta när jag är 15, aja imorgon ska jag ta hål i örat med olivia iaf, nåt bra iaf :p hahaha bilder kommer imorgon

(bilden tagen i somras)

har tråkigt / hissdiss

just nu har jag trååkigt så jag kör en hiss och diss för att förbättra uppdateringen! :)

Hiss - photoshop :) gryyymt bra, man kan göra allt!
solsidan, bästa programmet asså, sjukt roligt! synd bara att det bara är en halvtimme!
Diss - Uggs! måste bara säga att jag haaaatar uggs, jag har andvänt uggs 2 vintrar och nu är jag riktigt trött på dom! fula, dålig kvalite och man går snett i dom, stor diss där asså!

kom nyss hem.

hej sötnosar!
kom hem för typ fem minuter sen, jag har varit hemma hos olivia som jag skrev. Kevin var där också en stund men han var tvungen att gå efter typ 2 timmar :) och vi gjorde inte så jätte mycket men det var skönt för jag var fucking trött idag asså..men ah, vi var inne på datan och lite sånt och imorgon ska jag vara med olivia igen och vi ska ta hål i örat på mig igen som vi gjorde i sommras typ :) men ni får ha det så bra så hörs vi puss!

Just nu


Kevin och olivia

Nusitter jag olivia och kevin hemma hos olivia och har kul men nu måste jag gå, bloggar mer när jag kommer hem och jag kan inte lägga in bilder. I det här inlägget så ni får bilden efter inlägget puss

bilder från igår..

idag efter skolan gick jag, laura, amanda hb, becca, kevin, estrada och emma till hammarbyhöjden och där skulle dom typ panta burkar så jag och emma taggade tillbaka till tuben och hon åkte hem och jag åkte hem och sen kom hon till mig och så kollade vi på tv och var inne på datan och sånt, tråååkig och seeg dag det har vart fan men imorgon ska jag med bella och amanda till ikea :) vi hörs imorgon puss.


nu ska ni få lite bilder från igår på alla hjärtans dag ..

tvungen att säga


( mamma ringer mig )
mamma - hej, är du hemma?
jag - aa, vart är du?
mamma - rådmansgatan, påväg hem . *skrik*
jag - vem är det som skriker i bakgrunden?
mamma - nån galen tant
jag - HAHAHAHA, pratar hon om gud och jesus och sånt?
mamma - ja, vadåra ?
jag - det är jesustanten!

HAHAHHAHAHAHAHAH känner igen hur jesustanten låter asså, jag och emma har sett henne på rådmansgatan förut, gullmars och hötorget :p

tar en dush..

hej sötnosar, tar en dush nu, vi hörs imorgon puss

asså shit har fastnat på den här låten igen, som jag lyssnade på för ungefär 3,4 år sen! shiiit vilka minnen och grejer..knarkas på spotify hahaha!

knark.


HAHAHAHHAHAHA bästa ju..

video från i lördags, fråga inte om våran humor asså, emma filmade ..

går och lägger mig snart.

Jag är fett trött, och börjar tidigt imorgon så jag går och lägger mig snart, men aja. Är inne på facebook ett tag till puss!


imorgon är det..


och jag är fuuucking singel, tråååkigt tråkigt tråkigt ..

solsidan

kom hem för ett tag sen, jag och emil har vart hemma hos han och spelat :p sen har vi dragit till becca för emil skulle hämta hans sl kort och sen var vi i hennes hiss ett tag för att det var kallt ute och sen gick vi till tube och han åkte till kärrtorp och jag till bagis och har precis kollat på solsidan . aja ska ta en dush nu så vi hörs imorgon eller nåt puss bilder kommer :)

(kan inte fucking lägga upp musik, dom har ändrat nåt på youtube tror jag, nån som vet?)

taggar ut nu puss

'

emil

ska snart träffa min älskade retard broder men först måste jag göra mig iordning :) puss


ny header :)

har laddat ner photoshop nu så jag gjorde nyss en ny header, visst vart den fin för att va första gången ? är ganska nöjd själv :) haha men nu ska jag äta puss

kom nyss hem ska ut igen

kom precis hem, ska gå ut igen, väntar bara på att mamma ska komma hem och göra mat och sen ska jag ut igen med nadja eller kalle eller kevin eller nån annan är inte säker men nån blire :p ha det bra puss

hahahahahahaha jag och rebecca hängde upp emil på en galje :p snällt va?


Påväg hem

Tråkigt inlägg just nu men jag är på tuben och Mobilbloggar och är Påväg hem så jag bloggar mer när jag kommer hem tänkte bara uppdatera mig lite puss

däckar snart

kom hem för en stund sen , tog en snabbdush och kommer däcka när som helst så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu :p puss

taggar ut med becca

har brottom puss

kom nyss hem :) ..

nej, jag ska inte sitta hemma på en fredag..ska ut snart eller när emelie och emma har vart på bio så ska jag träffa dom, och issa? vet inte om hon också skulle gå men aja, idag blev jag klar med alla rester som jag hade i SO, nu har jag bara NO resterna kvar men det går nog bra! :) hoppas jag .. jag, laura, kevin och amanda satt kvar i skolan till typ klockan 5, brist på liv? :) nej men vi orkade inte gå ut i snöstormen haha.


plugga plugga

hej sötnosar
imorgon har jag omprov fuuuuuuuuuuck, idag stannade jag kvar på resursen för att plugga och nåra rester fick jag bort men med tanke på att jag inte hade nåt rätt på NO provet och ett rätt på SO provet så har jag ganska många rester kvar att få bort! hoppas det går bra på provet imorgon då, emelie frågade om vi kunde träffas, har seriöst aldrig aldrig aldrig dissat nån för läxor men nån gång måste bli den första.. haha men nu måste jag plugga plugga plugga pusss!

dissad

hej bloggen
idag skulle jag igentligen vara med julius men han dissade tydligen mig och är med tanya, skit dryg och allt aja. Jag får väl plugga istället så att jag kanske får gå ut imorgon istället med emil och julius men mamma vill att jag pluggar så det är väl lika bra att göra det nu då..var föresten med emelie, emma och nadja och shoppade i tc igår och jag köpte ett par playboy örhängen från punkshop, en svart mjukisdresströja från ohio och ett par peace örhängen ur och penn. Det var meningen att jag skulle köpa hela mjukisdressen men byxerna var skit fula :)



dålig bild

äntligen kan jag ladda upp :)

nu ska ni äntligen få bilderna från förra veckan :)


hahahahhahaa amanda



bilder från i fredags


emma och jag osminkade i fredags innan vi skulle gå och lägga oss

jag och emelie sötnos

sötnosar

majki

emma och jag


isabelle och jag

jag och majki haha :)


Emma bella bea och amanda

Hej alla! Nu sitter jag i jumpa salen med bea bella emma och amanda men nu orkar jag inte bloggar puss

emelie kalle hempa

hejsaaaan alla sötnosar
idag vaknade jag ju hos julius för jag och emelie slaggade där. när vi hade gjort oss klara så träffade vi hugo och dom tog sällskap med mig och jag taggade hem och dushade och gjorde mig iordning mer och sen taggade jag ut med emelie vi drogtill donken i globen och där skulle vi träffa hempa och kalle och vi var med dom när dom kom. vi gick från globen till skärmarbrink. och sen taggade hempa hem och kalle jag och emelie åkte till kärrtorp och sen gick vi till emelie och kalle skulle hem efter 10 minuter typ så vi följde han lite och nu är vi här och ska kolla på solsidan som börjar om 2 minuter så puss puss!

försten går det inte ladda upp bilder till bloggen typ kastade datan i väggen när det inte gick PMS

ronja rövar dotter

hej alla! nu sitter jag hemma hos julius med emelie vi har kollat på ronja rövar dotter, skit bra juu! hahaha och nu är jah ganska trött så jag ska typ göra mig iordning och sånt så ni får ha det så bra puss puss
jag och viktor den här veckan

hemma hos emelie

hej allihopa!
just nu sitter jag hemma hos emelie vi kom hit för ett tag sen idag så vaknade jag emma isabelle och emelie klockan 2 tror jag och vi gick ut med hunden sen kom vi tbx och gjorde frukost och sminkade oss och sånt och sen taggade vi till NK med emelies mamma en snabbis för att hon skulle köpa nåt och sen skulle hon hämta nån hund som var skit söt och sen släppte hon av oss i kärrtorp och då gick emma till laura och jag och emelie till abbes (isabelle släppte vi av innan) och så åt jag och emelie och sen så gick vi till laura vi med och nu är vi här vi gick från laura för kanske en halv timme sen och julius är typ påväg..jag och emeelie slaggar ju hos julius idag :) men ni får ha det så bra så bloggar jag med sen! lägger in nåra bilder nu och dom andra på mig ochamanda immorgon för jag har dom andra på min lur och jag kommer ha tilgång till min data imorgon så då får ni dom men aja puss puss

sofie jävla fjooooortis och jag :)

isabelle sofie och jag

jag och isabelle, datan cpar så fler kommer senare / imorgon puss

Bilder kommer

Hej alla måste bara säga att jag älskar bloggdesinen! Aja vi har tagit fler bilder som läggs upp snart men just nu Mobilbloggar jag men dom kommer snart dom med puss

i rymden finns inga känslor

hej sötnosar! sitter hemma hos emelie slaggar här inatt i sjöstad med isabelle och emma bilder kommer från igår med amanda i skarpnäck dom bilderna läggs upp på facebook också. med kan inte göra det nu förlåt att jag inte har lagt upp bilder på ett tag nu men nu ska jag kolla på "i rymden finns inga känslor" puss

Gästblogg

Hejhej :) Emma här då :p
Jag har som ni ser gjort en header till ylva, anteckna ;) jag blev ganska nöjd och jag hoppas att ylva också blir det! :D jaja ha det så bra ! och säg till om ni också vill ha en header, skriv till mej isåfall.. hat (y)
ylva jag älskar dej ! <3 puss

brottom

ska ut nu har brottom till tuben, ska träffa amanda puss <3
bilder kommer

emma håller på en header

nu håller emma på med en header till bloggen men den kommer bli klar imorgon eller den är klar men hon sätter in den imorgon för att stoleken va fel men aja..

idag var jag, bella och amanda på ikea och köpte godis sen taggade vi till heron city :D

bilderna är tagna inne på media markt i heron city :)

sovmorgon imorgon :)

hej sööötasttee
idag taggade jag och emma till skarpnäckskolan och där va alla emelie, tanya, julia, julius, alex, laura, isabelle och alla och sen drog jag emma och julius till julius för emma hade glömt sin väska där och sen gick emma så jag va med julius ett ganska långt tag men ah, sen gick jag och tog sällskap med han för han skulle sova hos simon idag och aja, nu kom jag nyss ut ur dushen och imorgon har jag sovmorgon till 09.25 för har ingen spanska :) puss puss

RSS 2.0