jersey shore bäääästa

inatt kom jersey shore sesong 4 episode 2 :)
sesong 4 trailer, kolla dom två avsnitten om ni inte har sett dom på ch131.com :)
Pussss

feeeeekke

Ikväll äreee fekke! Och aaaaaaaas många kommer :) Kommer bli bäääst! Vi ska ju fira Annie och Olivia! Graattis brudar! Strömmen gick nyss -.- var tvungen att vänta ett tag och sen stänga av och sätta på datan igen. Men jag vaknade ganska nyligen. Har satt på mig mina kläder som jag ska ha idag, ska snart sminka mig!
Hoppas ni får bästa dagen Puss på er!

arkiv, grymt ful bild!

öser ner..

faaaan att det ska regna så jävla mycket! Mamma är just nu och köper chips dipp nudlar och billy pizza till mig, äree fettot själv eller ? ;) haha senare ska jag typ träffa Annie och Olivia men INTE nu, ush..slaggade ju hos olivia inatt och när jag var påväg hem så rann det vatten från mig och när jag tänkte att det inte kunde bli värre så kom det en bil och körde as nära mig och skvätte vatten över hela mig, fick ju typ flipp på den äckliga h*r bilden .....fuckad jävel! Aja men nu ska jag bara chilla framför datan ett tag tills mamma kommer hem :) Puss!
Ni ska få lite egobilder eftersom att jag är så daamn snäll:)


(sista bilden från Norrtälje, min solbränna har typ gått bort helt :(..)

jersey shore sesong 4!

ÄNTLIGEN!!!
har jersey shore sesong 4 kommit!! har redan kollat på första avsnittet 4 5 gånger haha, så jävla typiskt mig assså:) helt jäävla sjuuukt glad assså!

Dj pauly d ääälskling


kom nyss hem

hej sötnosar! §
jag kom nyss hem från att ha varit med becca olivia och innan julius och tanya, som sagt var vi på pride idag och blev utslängda av vakter för att klockan var över 5 och då var det ålders gräns .. -.- fuuuck de! aja, då gick vi till donken för ingen hade typ ätit på hela dan. Sen taggade vi hem till kärrtorp och var vi skarpnäckskolan där vi träffade julius och tanya och var med dom ett tag sen körde jag olivia på våran cyckel en bit hem till mig och gick hem därifrån och då tog hon våran cyckel och cyckla hem, hhahahahaha bästa bror! Imorgon ska hon cyckla hem till mig på den :) haha
puss puss beebbisar
gammal bild ..

köpt tipparna som jag pratade om..

Äntligen har jag fått mina pengar och nu har jag köpt min nageltippar, samtidigt köpte jag också en topp (kommer inte ihåg pris ) veromoda, ett spets linne (99:-) manhathan ett korsörhänge till mitt hål uppe i örat (19:-) klackskor (100:-) tror de var allt.

Så här vart naglarna..
först målade jag mina naglar under med vanlig nagelfärg.
Sen limmade jag på nageltipparna på toppen av naglarna och
sen klippte jag till tippen, filade och målade tipparna vita
och sist hade jag på nagelacks glans :)

pride igår och idag

hej bloggen! Igår var jag emelie och olivia på pride det varhelt okeej, vi tog massa godis, kondomer, knappar, band, reflexer, speglar , flagggor och sånt :p på lördag är det ju pride paraden och vi ska kanske åka flak hahahahha fett kul! aja men vi ska ju dit idag med ska höra med olivia snart för hon skulle komma hem till mig innan vi åker, becca ska också med idag tror jag :)
Men ni får ha en bra dag puuuuuss
bild från norrtäje. S U N S H I N E

RSS 2.0