med kusin

hej´sötnosar det varett tag sen jag bloggade nu men jag har inte haft tillgång till en data eftersom jag är på landet men nu bloggar jag på min kusins data. Iövmorgon åkervi till Paris :) feeeeeeett med kul! längtar lite hem till kompisarna men längtar också till paris. Men nu ska vi göra nåt annat, kommer bli mer uppdatering när jag kommer hem (den första) puss puss

saknar dig bror<3

längtar..

asså är fett glad för attt jag åker till...

har aldrig vart där, vi ska gå upp i eifeltornet och gå på disneyland med mina kusiner, min moster och mamma! :) läängtar!

packa packa packa..

hej sötnosar! :) vaknade tidigt för att jag skulle packa, åker klockan 4 till nortälje och kommer fram kanske klockan 8 9 på kvällen, men nu ska jag forsätta packa puss!

hemma i stockholm igen

men inte så länge till, iövermorgon åker jag till landet med mina kusiner, min mamma och min moster och vi ska va där till den 27nde och då åker vi till Paris i 4 dagar bara men det kommer bli feeeettttt kul ;) imorgon ska jag packa, träffa olivia, vi taggar till solariummet i kärrtorp och solar lite och sånt! ..

uppsala med olivia

hej alla, igår kom jag och olivia till min pappa i uppsala. Vi badade igår fast det inte var sol och det var ganska kallt asså och sen när vi kom hem så tog vi ett bad och sen åt vi och sen åkte vi också till hästarna och cycklade och plockade smultron :).. det ska typ vara ganska dåligt väder den här veckan -.- orkar inte asså aja vi kanske ska åka till stan och gå på resturang buffé idag med sushi , thai mat, kina mat och mongoliskt :) men jag kommer typ inte bloogga mer den här veckan för vi kommer ha fullt upp så puussss puss

hemma hos emil

det var skolavslutning idag efter den så taggade jag olivia frida och becca till becca och hon fixade sig och sen taggade vi till kärrtorp och jag gick med olivia hem till henne och frida och becca...vet inte vart dom gick...men sen taggade vi alla till frida och åt där och nu är jag och becca hos emil vi har nyss lagat mat ;) emil tog bort mitt inlägg senaste gången jag skrev vså har skrivit det här två gånger nu.
hämd för det, emils släkting, emil och emils släkting :)

skolavslutning imorgon

hej sötnosar
idag efter festen med skolan som var den keffaste på läänge så taggade jag till stan med emma, nadja skulle igentligen med men hon orkade inte åka in till stan när det var så varmt. så jag och emma åkte till stan själva och jag köpte solpuder (h&m), foundation och puder borste (h&m), nya leggings (gina), nagellack(h&m), lösnaglar (H&m) nylonstrumpbyxor (h&M), imorgon är det fucking skolavslutning och jag har inte köpt nåt speciellt, ska ha en svart topp/tröja från gina och shorts bara, lite änkelt sådär ;) + att mina pengar på kontot som skulle ha kommit in den 1 juni inte har kommit in en, ringde till nordea och typ skällde ut dom lite smått :) fittor asså tar mina pengar och grejer aja HOPPAS verkligen att jag får dom snart assåå! ska fortsätta kolla på gamla avsnitt av jersey shore nu som jag har sett typ 100 gånger, ni fattar inte hur mycket jag längtar till sesong 4 kommer som spelas in typ nu i Italien :)

Jersey Shore

nu sitter jag och kollar på jersey shore. Har faktiskt inga planer för idag, antar att jag går ut kanske på kvällen eller nåt, idag är det ju sveriges nationaldag och sista dagen på långhelgen men jag har sovmorgon imorgon iaf, imorgon är det ju fest -.- hahha, men nu ska jag fortsätta kolla på jersey puss ;)

musik..



har typ inte bloggat på en månad

assså guud förlåt för dåligaste uppdateringen! har typ inte bloggat på en månad, men ska nog börja blogga igen mer , har inga läsare kvar fattar jag men får väl börja komma igång igen snart då ;) snart är det ju sommarlov vi har haft ledigt från i torsdags och vi ska ju ha ledigt på måndag också för då är det ju typ sveriges nationaldag. Och på tisdag ska vi ha fest med skolan innan vi slutar hahahha fett synd men aja, snart ska jag nog till min pappa som har flyttat ännu längre bort typ ut på landet det ligger utanför uppsala, det finns hästar där och allting. Har bara vart där en gång och det är grymt mysigt och fint, ni kan få lite bilder därifrån föresten från senaste gången jag var där med emma ;)


hästarna nära vårt hus (ran & pärla)

pärla och jag , feeett ful haha

sötaste systerson

RSS 2.0